Airwalk Festival

Voor Airwalk Festival 2019 ontwierp ik een uitgebreid huisstijl concept, met geanimeerde artiesten afbeeldingen en een in 3D ontworpen poster.

VIJF

Ter viering van het vijfjarig jubileum van Poppodium Grenswerk mocht ik een etiket voor het jubileumbiertje ontwikkelen. Daarbij heb ik ook een 3d-mockup geheel from scratch gemaakt in Cinema 4D. Daarnaast ontwierp ik een vignetje dat in het jubileumweekend gebruikt werd.

Posters

Sluwe Vos & Sefa

Na mijn vaste aanstelling als huisontwerper bij Grenswerk kreeg ik de taak om de stijlen van de Dave Clarke en Ben Sims avonden in een versimpelde vorm door te vertalen voor alle toekomstige Grenswerk: AM shows met grote artiesten. Hier volgden animaties op alle social formaten uit.

Dave Clarke

Teaser Dave Clarke event

In navolging op de Ben Sims & Kirk Degiorgio opdracht mocht ik een soortgelijke poster en teaser maken voor een event met Dave Clarke.

Ben Sims & Kirk Degiorgio present: Machine – Grenswerk

Aankondigings Teaser

Geanimeerde Facebook header + Instagram Story

Poster

Voor Poppodium Grenswerk ontwikkelde ik een huisstijl voor een avond rondom het muzikale techno-concept ‘Machine’ van Ben Sims & Kirk Degiorgio. De stuwende kracht van het digitaal en machinaal klinkende genre zette mij ertoe om de welbekende ‘glitch’ als leidraad te kiezen voor het artwork, aangezien glitches ook geassocieerd worden met veel samples in technomuziek. De fusie van digitale en analoge glitches in de artwork weerspiegelen de aard van het genre, soms digitaal en soms analoog.

Opdrachtgever
Poppodium Grenswerk
Jaar
2017 – 2019